Custom Made & Specials

 
Ons programma custommade (RGNCM*) is zeer uitgebreid geworden.
 
In het kort is dit het produceren van relatiegeschenken, promotieartikelen en reclameproducten geheel naar klant eigen specificaties en wensen.
Dit kunnen geheel nieuwe en unieke produkten zijn of bestaande producten die af fabriek worden gecustomized. De mogelijkheden zijn legio.
 
We begeleiden u of nemen de werkzaamheden volledig op ons. Een duidelijk traject van idee via ontwerp naar eindproduct.
Samples om producten te beoordelen, evalueren en evt correcties aan te brengen zijn ook een mogelijk deel van dit traject. Soms is dit gewenst of noodzakelijk, een andere keer is het niet nodig vanwege de duidelijkheid van de door ons aangeboden informatie.
 
We hebben productiemogelijkheden in huis en ook in vele landen in de wereld waaronder in het Verre Oosten o.a. in China, Taiwan, Pakistan, Thailand en Vietnam. In het Midden Oosten en Europa o.a. in Egypte, Turkije, Portugal, Spanje, Polen en Roemenië.
Hierdoor kunnen we goed bepalen waar een bepaald produkt het best geproduceerd kan worden voor een zo goed mogelijke prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met de gewenste mogelijkheden, eigenschappen en voorwaarden.
 
Is uw interesse gewekt?
Maak een afspraak om uw eigen relatiegeschenk of andere produkten door ons te laten produceren.
 
 
Het team van Relatiegeschenken Nederland is u graag van dienst!
 
 
custom made relatiegeschenken