Import

IMPORT RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIEARTIKELEN

Relatiegeschenken Nederland heeft in de loop van de jaren steeds meer ervaring opgedaan met het importeren van verschillende producten uit diverse delen van de wereld. We importeren producten uit diverse landen in zowel Europa en Midden Oosten als in het Verre Oosten.

Import van relatiegeschenken en promotieartikelen uit het Verre Oosten

Landen als China, Taiwan, Thailand en Vietnam hebben al eeuwenlange ervaring met produceren van relatiegeschenken en promotieartikelen. We hebben goede contacten met een aantal vaste fabrikanten in deze landen waardoor we u deze producten voor een voordelige prijs kunnen leveren. Maar dit is natuurlijk niet de enige reden. Af fabriek zijn de mogelijkheden met betrekking tot model, kleur en veredeling uitgebreider dan met voorraadartikelen. 

Import van relatiegeschenken en promotieartikelen uit het Midden Oosten

Hierin liggen ook een aantal landen welke goede producten leveren. Denk bijvoorbeeld aan Egypte, ook bekend om zijn mooie katoen en badstof.

Import van relatiegeschenken en promotieartikelen uit Europa

Maar ook in Europa hebben we fabrieken in o.a. Polen, Roemenië, Portugal en Turkije waar we eigen producten laten maken evenals producten speciaal naar de wens van onze klanten. Landen bekend bij het grote publiek als voordelige productielanden maar waar wij ook met fabrikanten werken welke bijzonder mooie producten maken omdat vanwege het gunstige investeringsklimaat zeer bijzondere machineparken aanwezig zijn.

Import van standaard producten

Daarnaast importeren we ook standaardproducten om ze zodoende tegen de scherpst mogelijke prijs te kunnen leveren aan onze klanten. We houden van kwaliteit maar bezorgen u dit altijd voor een zeer scherpe prijs.